PRESSEMELDING: Daglig leder har sagt opp sin stilling i ØIF Arendal – ØIF Arendal

PRESSEMELDING: Daglig leder har sagt opp sin stilling i ØIF Arendal

ØIF Arendals daglige leder de siste snaue seks årene, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, har varslet styret at han ønsker å fratre stillingen i klubben. Bjørn-Gunnar kom til ØIF Arendal på nyåret 2017 og forlater klubben ved nyttår.

Under Bjørn-Gunnars ledelse har klubben utviklet seg ekstraordinært på samtlige driftsområder. ØIF Arendals administrasjon består i dag av mange heltidsansatte og deltidsansatte, frivillige og engasjerte som sammen har skapt kanskje et av de mest spennende klubbprosjektene i norsk håndball.
-At Bjørn-Gunnar ønsker å slutte synes vi er leit og vi skulle gjerne hatt ham med videre. Klubben har tatt et kvantesprang under hans ledelse. Han forlater en robust klubb som vil ta vare på fremdriften og utvikle seg ytterligere. Vi ønsker Bjørn-Gunnar all mulig lykke i fremtiden, med visshet om at ØIF Arendal alltid vil ha en spesiell plass i hjertet hans, og hans i vårt, sier styreleder Bjørn Jensen i ØIF Arendal.

Bjørn-Gunnar beskriver prosessen bak beslutningen slik:
– Jeg mener selv at engasjement, stå-på-vilje og stor arbeidskraft kjennetegner noen av mine sterkeste sider. Nå kjenner jeg at kropp, sjel og helse har behov for en annen arbeidssituasjon enn hva som er mulig å få til som daglig leder i en offensiv klubb som ØIF Arendal. Det er min opplevelse at jeg har gått litt «tom» og ikke lengre klarer å møte alle utfordringer som kommer til alle døgnets tider gjennom alle moderne verktøy av alle klubbens ulike interessegrupper, på en offensiv og positiv måte. Jeg klarer ikke å fylle opp energinivået like raskt som det tømmes.
– Jeg er utrolig takknemlig for de årene jeg har hatt i klubben. Jeg er utrolig stolt av all den samskapingen vi har fått til internt og med andre organisasjoner/selskaper i Arendal og på Sørlandet. Og ikke minst de resultater og muligheter vi har skapt sammen. Jeg har jobbet med svært kompetente kollegaer som jeg vet er i stand til å forvalte disse mulighetene på beste vis inn i fremtiden. Det er en lettelse å kjenne på når min reise i ØIF Arendal tar slutt, avslutter Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Ytterligere info: Bjørn Jensen, styreleder ØIF Arendal, mobil 982 35101