2022/2023: Sesongåpner med tre TV2 Sport-sendte kamper mot Elverum, Kolstad og Drammen – ØIF Arendal

2022/2023: Sesongåpner med tre TV2 Sport-sendte kamper mot Elverum, Kolstad og Drammen

Halden gjester ØIF Arendal i sesongåpningen lørdag 3. september. Deretter venter blant annet tre TV2 Sport-sendte kamper mot Elverum, Drammen og Kolstad på under én måned.

ØIF Arendal blir å se på TV2 Sport /TV2 Play tre ganger før det er gått en måned av seriespillet i september og oktober. Her TV2s håndballduo Bent Svele og Harald Bredeli.

Terminlista ble sendt ut til klubbene tirsdag formiddag. Den starter med et brak for ØIF Arendal. Når Rema 1000-ligaen kastes i gang igjen i september blir det med bravur sett med ØIF Arendal-øyne. For her går det slag i slag med TV2 Sport-sendte kamper og gullkandidater på rad og rekke i september og begynnelsen av oktober. Sjekk bare her:

Lørdag 3. september gjester som nevnt Halden Sparebanken Sør Amfi.
Tirsdag 6. september er scenen Terningen Arena og Elverum. Kampen sendes på TV2 Sport/TV2 Play.
Tirsdag 13. september står Drammen for tur i Drammenshallen. Kampen sendes på TV2 Sport/TV2 Play.
Søndag 25. september gjester Haslum Arendal.
Tirsdag 4. oktober er Christian Berge og gullkandidat Kolstad vertskap i Trondheim for Frederik Børm, Mario Matic, Mathias Larson og ØIF Arendal. Kampen sendes på TV2 Sport/TV2 Play.

Om ikke det skulle være nok er inneværende sesongs bronsevinner, Leif Gautestad og Christoffer Rambos Runar Sandefjord verter for ØIF Arendal i Runarhallen den 23. oktober.

Det er også verdt å legge merke til oppgjørene mot Kristiansand. 6. november braker ØIF Arendal og rivalene fra Kristiansand sammen i Aquarama, med returoppgjør i Sparebanken Sør Amfi 21. desember.

Cupfinalene, som neste sesong skal spilles i Arendal og Sparebanken Sør Amfi i slutten av februar neste år, har vært fast tradisjon i romjula. Kommende sesong er det hjemmekamp mot Drammen 28.12 som fyller suget etter topphåndball i romjula.

Etter VM-pausen i januar blir det en tilsvarende pangstart som september og oktober. Allerede 2. februar blir det ny håndballfest mot Elverum på hjemmebane.

Det er bare å feste setebeltene! Og da har vi ikke engang snakket om E-cup og cupen…