Skaderammet, men hvem var best på børsen? – ØIF Arendal
logo

Skaderammet, men hvem var best på børsen?

Et skadeskutt ØIF Arendal gikk på et braktap mot Drammen. Første omgang var godkjent tross mange baklengsmål. Men hvem var ØIFs beste spiller?

En lokal jury i Drammenshallen kåret Mario Matic til gjestenes bestemann, men ØIFs egen jury holdt en knapp på Richard Lindstrøm. ØIF Arendal måtte stille uten de to faste keeperne, Ivan Eres og Kristijan Jurisic. I tillegg måtte Magnus Søndenå stå over med omgangssyke. Sondre Paulsen er som kjent også ute med brudd i hånden. ØIF holdt bra følge i første omgang og lå under 20-17 til pause. Drammen vant til slutt 42-32.

18 år gamle Magnus Tveitdal Olsen debuterte i ØIF-buret, men kunne lite gjøre mot et Drammens-lag som etter hvert gjorde som de ville. Tveitdal Olsen kom bra fra debuten og reddet blant annet et straffekast. Men 5 poeng går altså til Richard Lindstrøm. Svensken ble kampens toppscorer med 10 mål. William Fiala Gjermundnes var også i scoringshumør og laget 8 mål. Fiala får 3 poeng av juryen. Mario Matic får 2 poeng. Han styrer ØIF bra i 7 mot 6 spillet som ØIF var gode på i første omgang, men i andre omgang ble laget straffet gang på gang på grunn av unøyaktighet. Mario var som vanlig assistkongen i ØIF, men han kunne med fordel gått mer på mål. Siste poenget går til Olaf Richter Hoffstad. Han scoret 5 mål og hadde ingen bomskudd.

Richard Lindström ble kåret til ØIF Arendals beste spiller av ØIF sin egen jury!

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, David Rui og Oddvar Paulsen.