Siste: Har vært direkte kontakt med myndighetene – ØIF Arendal

Siste: Har vært direkte kontakt med myndighetene

Men en avgjørelse fra kulturministeren og helsemyndighetene lar vente på seg.

Sander L. Simonsen (t.h) og resten av topphåndballen må vente på myndighetene. Sistnevnte er ventet å komme med en avgjørelse like etter påske om en eventuell sesongavslutning i det hele tatt lar seg gjennomføre med tanke på smittesituasjonen.

Norges Håndballforbunds plan er å gjenåpne topphåndballen fra og med 12. april, og siden igangsette sluttspillet fire uker senere.
I dag har NHF informert klubbene om at det har vært direkte kontakt med myndighetene den siste tiden, for å presentere NHF sine planer for gjenåpning og sesongavslutning.

Håndballpresident Kåre Geir Lio, kulturminister Abid Raja og helsedirektør Bjørn Guldvog har hatt møtevirksomhet for å drøfte en gjenåpning av topphåndballen. Ifølge informasjonen ut til norske toppklubber i håndball idag, bekreftes det at det ikke er tatt noen avgjørelse for gjenåpning av topphåndballen.

Ifølge informasjonen ut til klubbene, er – som ventet – en slik avgjørelse ventet over påske. Det ligger heller ikke konkret informasjon om den såkalte «krisepakke 4», og hvordan denne eventuelt slår inn med tanke på avlyste kamper og den skisserte sesongavslutningen som NHF foreløpig har lagt frem som en mulighet.

Vi kommer tilbake med mer når ny informasjon foreligger.