Mens vi venter: Gammel kjenning på vei – ØIF Arendal
logo

Mens vi venter: Gammel kjenning på vei

…til en stue nær deg. Det er aldri så galt, at det ikke er godt for noe. TV2 byr på en aldri så liten godbit i beste sendetid i kveld.

Mens vi alle venter på at Norges Håndballforbund skal komme med en redegjørelse, om hvordan topphåndballens sesongavslutning blir – eller ikke blir, får vi nøye med oss en gammel kjenning i beste sendetid på TV2 Sport i kveld. Vår tidligere venstrekant fra Notodden, August Baskår Pedersen og hans Bjerringbro-Silkeborg gjester Bjarte Myrhol og Eivind Tangens Skjern.

August Baskår Pedersen, her fotografert før hans siste sesong – 2017/2018 – for ØIF Arendal.

Skjern, som blant annet nådde kvartfinalen i EHF Champions League for få år siden, har mistet litt av momentet og er denne sesongen blitt en middelhavsfarer i den danske ligaen. Baskår Pedersens Bjerringbro-Silkeborg, vil med seier ligge fem poeng bak serieleder GOG.

Kampstart er klokken 20:00 på TV2 Sport.