Sondre Paulsen: – Vi trener mye og har en veldig god periode bak oss! – ØIF Arendal

Sondre Paulsen: – Vi trener mye og har en veldig god periode bak oss!

Det er spennende nyheter ØIF Arendals veteran Sondre Paulsen har å fortelle fra stemning og status i spillegruppa. – Vi har kommet godt ut av denne ekstra pausen, forteller han optimistisk.

Det nærmer seg seriestart igjen. Gitt at de datoer som står i dag, står seg gjennom kommende uke. I utgangspunktet skulle toppidretten få starte opp igjen med seriekamper den 16. februar. I helgen ble det imidlertid forlenget til 18. februar. Men ingen i spillegruppa henger med hode av den grunn.

– Vi har en veldig god periode bak oss. Vi trener mye og jeg tror vi har vært heldig som har fått en ekstra pause etter at vi fikk inn nye trenere som har satt preg på både spill og hvordan de vil ha det, Sondre Paulsen er tydelig fornøyd med tingenes tilstand.

Sondre Paulsen er fornøyd med tingenes tilstand.

– Stemningen blant gutta har vært veldig bra. Det er mye både smil og latter. Jeg synes ting har gått seg veldig bra til.

Og noen fordeler kan han også melde at den ekstra lange pausen har gitt.

– Noen av oss har fått noen bonusperioder med ekstra fri. Det har blitt mer tid med familien enn det normalt er i hektiske måneder som februar og mars bruker å være.

Vi lurer selvsagt på hvordan det er på trening om dagen også. Er vi klare for en «ny» seriestart om drøye uka?

– Ja, det synes jeg så absolutt. Vi har hatt to internkamper. Der har vi virkelig fått «kriget» mot hverandre. Nå gleder vi oss til å møte Nøtterøy på tirsdag. Det er selvsagt ennå litt bedre å møte ekstern motstander. Det vil gi oss tydeligere svar på hvor vi står i treningsarbeidet akkurat nå.

Og Sondre skryter gjerne av sine lagkamerater.

– Det er mange som bidrar i gruppa. Også i det sosiale. Vi har noen morsomme oppvarmingsøvelser. Gode gamle øvelser fra barneskolen. Det har gitt oss mye moro. Eneste utfordring er at når vi f.eks. går i gang med kanonball, så er det full «trøkk» fra første kast. Så vi har lært oss at vi må varme opp til oppvarmingen også…

Og alle skal få hente frem sin favorittøvelse fra ungdomsskolen.

– Ja, vi har laget egen forslagskasse for innspill til oppvarmingsøvelser. Så her er det fritt frem for alle til å hente frem fordoms storhet i gymøvelser fra ungdommen.

Og nå oppfordrer Sondre også andre yngre lag til å være kreative med oppvarmingen.

– Dette er «gammeldags» moro. Og dette er moro om man er 10, 15, 25 eller 30 år. Så det er bare å finne inspirasjon fra gymtimene!