Tirsdag starter kampprogrammet mot ny seriestart! – ØIF Arendal

Tirsdag starter kampprogrammet mot ny seriestart!

Førstkommende tirsdag kl. 16.30 har trenerduoen André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza invitert 1. divisjonslaget Nøtterøy til oppkjøringskamp i Sparebanken Sør Amfi.

Det er topplaget fra 1. divisjon som skal være sparringspartner for ØIF Arendal når formen skal spisses inn mot ny seriestart. Tirsdag den 23. februar kommer FyllingenBergen til Sparebanken Sør Amfi. Og da er målet å revansjere tapet fra kampen i Bergen i høst.

Nøtterøy har spilt 15 kamper i 1. divisjon og ligger på andre plass. Den plassen kan Kristiansand Topphåndball ta fra dem om våre brødre i sør henter minst fire poeng på de to kampene de har mindre spilt.

Nøtterøy er også klubben som Richard Lindström kom til ØIF Arendal fra. Og husker du godt tilbake i pandemitiden, var det også Nøtterøy som først fikk en kronasmittet spiller i laget i håndballelitefamilien.

Nøtterøy har ikke tapt mer enn en kamp siden begynnelsen av oktober. Og har blant annet slått hardtsatsende Kristiansand Topphåndball i denne perioden. I september kjempet laget tøft og lenge med våre eliteseriekollega Kolstad i Norgesmesterskapet. Det ble til slutt et 6-måls tap, 33-27, i Trondheim.

Her er 1. divisjonslagets resultater i desember:

19. desember Fold vs Nøtterøy 28-31
9. desember Nøtterøy – Sandnes 27-27
5. desember Nøtterøy – Herulf Moss 32-31
2. desember Vikhammer HK – Nøtterøy 18-27

Her er link til alle Nøtterøys kamper

Her er link til Nøtterøys egne nettsider