Supporterbloggen – Turen går mot vest! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Turen går mot vest!

Endelig skal Svermenbussen rulle mot bortekamp!

Jeg har nok vært veldig heldig og bortskjemt med bortekamper og turer med Svermenbussen opp i gjennom årene. Det merker jeg denne sesongen når dette ikke er mulig å gjennomføre slik som det tidligere har blitt gjort. Det gjør også at jeg i dag setter ekstra stor pris på dagens tur. Det er noe helt spesielt når Svermenbussen kjører til bortekamp. Det er et unikt samhold som er vanskelig å beskrive og det er aldri noe å si på den fantastiske stemningen. Alder har ingenting å si, om du er 7 år eller 70 år, man er venner og man prater, ler og har det så fint sammen. Det er noe med det å dele slike opplevelser og reiser sammen med andre som er like engasjert og ivrig. Man har noen å dele opp- og nedturer med, og det gjør alt ekstra spesielt.

Jeg husker Viking håndball som et svært vanskelig lag å møte på bortebane. Stavanger idrettshall var fylt med håndball-interesserte mennekser som gjorde det vanskelig for oss å bli hørt. Sesongen 12/13 var katastrofal for Viking som endte nederst på tabellen og rykket ned. Etter 2 sesonger i 1.divisjon rykket de opp igjen, dessverre endte Viking nederst på tabellen igjen og har frem til denne sesongen spilt i 1.divisjon. Jeg husker godt den siste bortekampen vi var på høsten 2015. De eneste tilskuerne var oss fra Svermen, de frivillige pluss en håndfull trofaste. Hallen som tidligere hadde vært fylt til randen lignet en spøkelseshall og det var egentlig veldig trist til å være vitne til. Sist Viking håndball var i i øverste liga vant ØIF Arendal begge oppgjørene. De er nå tilbake i Rema 1000 ligaen og har så langt seier over Sandefjord og Halden og en uavgjort mot Fyllingen. ØIF Arendal er favoritter i dagens kamp men ingenting er vunnet før sluttsignalet har gått, det fikk vi smertelig erfare forrige søndag mot Fjellhammer.

Med Norges beste supportere i ryggen håper jeg vi får se våre fantastiske spillere blø for drakta og gi Viking en håndball-leksjon de sent vil glemme! GOD KAMP!