Spillerbørsen mot Sandefjord! – ØIF Arendal

Spillerbørsen mot Sandefjord!

Toppscorer og best på børsen. Han ble toppscorer med 7 mål og ble også belønnet med 5 poeng på ØIFs egen spillerbørs i eliteseriekampen mot Sandefjord.

Olaf Richter Hoffstad var hakket bedre enn Sondre Paulsen i andre serierunde onsdag kveld. ØIF Arendal vant 31-25. Olaf Richter Hoffstad var klart best av ØIF-spillerne, ifølge juryen som gir børspoeng til de røde og sortkledde.

Hoffstad fikk 5 poeng, Sondre Paulsen 3 poeng, målvakt Kristian Jurisic 2 poeng og Josip Vidovic 1 poeng.

Det gis altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne til å delta i juryen i hjemmekampene.