«Kristian Rammel er den nye sjefen!» – ØIF Arendal

«Kristian Rammel er den nye sjefen!»

Eirik Heia Pedersen gir stafettpinnen videre til Kristian Rammel og utnevner han som ØIF Arendals nye kaptein. Klubblegenden er full av lovord og sier at «Han er en fantastisk type som er ekstremt profesjonell i alt han gjør».

Klubblegenden, krigeren, sjefen, kongen ja. Lovordene er mange når en snakker om den pålitelige og lokale Eirik Heia Pedersen. Han har fra barndommen stått i Nedeneshallen dag inn og dag ut for å bli best mulig. Han har på mange måter nådd toppen sier Kristian Rammel, men nå vil legenden gi kapteinsansvaret videre.

Eirik Heia Pedersen har vært kaptein for ØIF Arendal i mange år. Så mange at hovedpersonen selv er usikker på det konkrete tallet. Nå gir han «kapteinsbindet» videre til Kristian Rammel.

– Hehe, jeg kan faktisk ikke huske hvor mange sesonger jeg har vært kaptein nå. Kan det være 8-9 sesonger? Det føles i hvert fall riktig for meg å gi dette ansvaret videre til Kristian Rammel nå, før han utdyper.

– Kristian Rammel er en ekstremt profesjonell type. Han går fremst i alt han gjør. Dette er en fantastisk kar som er født til å være kaptein. Han har jo han også fått oppleve hvordan det er å være kaptein når han spilte for Bækkelaget… Men nå skal han få prøve seg i en «litt» større klubb, sier Eirik Heia Pedersen mens han understreker betydningen hva det innebærer å være kaptein.

Kristian Rammel er ØIF Arendal sin nye kaptein.

– Kaptein er ikke noe du kan bli, det er noe du er. Ja, du kan ha et potensiale og gjøre få justeringer for å bli en god kaptein, men du må ha den rette personligheten, du må være den rette personen!

– Faktumet er slik at når jeg møtte Kristian Rammel for første gang så merket jeg med engang en solidaritet, en vilje og et «guts» som få andre i håndball Norge har. Dette er uten tvil en kriger som går i krigen for laget hver eneste gang. Han vil gjøre alt for sine lagkamerater og av den grunn så syntes jeg også han fortjener å ta over ansvaret som kaptein for ØIF Arendal.

Eirik Heia Pedersen elsker ØIF Arendal. Nå går han ansvaret som kaptein videre til Kristian Rammel.

Han legger til…

– Men det var også andre grunner for at vi bestemte oss for at Kristian Rammel skulle ta over som kaptein. For meg har det blitt vanskeligere og vanskeligere å kunne prioritere gutta foran alt. Misforstå meg rett, når vi er på banen så er det kun en ting som teller, men med sosiale sammenkomster, treninger og annet så har jeg kommet litt til kort i form av tid. Det er vanskelig å kunne ha et slik ansvar når jeg skal kombinere den rollen med både vanlig jobb og familie.

Eirik Heia Pedersen mimrer litt tilbake og sier…

– Det blir selvsagt litt rart i starten at jeg skal spille uten å være kaptein, men det skal jeg nok fort bli vant til. Jeg har opplevd store ting i den rollen. Visst jeg skal trekke frem en ting så må det være når vi løftet kongepokalen etter at vi vant NM finalen. Det var veldig stort!

Eirik Heia Pedersen stopper opp litt og sier…

– Hehe, nei nå må du ikke skrive det slik som at det høres ut som jeg skal gi meg. For det er jo ikke tilfellet, ler han.

– Nei jeg gleder meg til å spille under vår nye Kaptein Kristian Rammel og vår nye visekaptein, Josip Vidovic. Men jeg skal absolutt gi de beskjed om det er noe jeg er helt uenig i.

Josip Vidovic er ØIF Arendal sin nye visekaptein.

Det viktigste er at laget får en som kan sette klubben foran alt annet. Det har jeg gjort de siste 9 sesongene, og skal absolutt fortsette med det, men jeg vet at disse to karene vil sette av mer tid enn jeg kan gi. Disse gutta vet hva som skal til og jeg har stor tro på at de kan være den siste lille tingen vi trenger for å rive de gutta i innlandet ned fra tronen, sier Eirik Heia Pedersen lurt.