Før kampen: Dette sier gutta før avkast! – ØIF Arendal

Før kampen: Dette sier gutta før avkast!

Gutta er klare for å starte sesongen i første treningskamp mot Runar. Dette sier de før kampen.

Det blir gøy. Det blir litt som en ny start for oss alle sammen. Vi har gått mange måneder nå uten å spille kamper… Ja egentlig mange måneder uten å kunne spille håndball skikkelig, så dette gleder vi oss veldig til, sier Olaf Hoffstad

Nykommeren Hermann Gjekstad sier at han ikke klarer å vente på debuten.

– Det blir deilig å komme i gang. Jeg gleder meg veldig til å få ØIF Arendal drakta på for første gang. Når det kommer til kampen så tror jeg den vil bære preg av at det er lenge siden begge lag har spilt kamp, så jeg forventer godt trykk og harde fighter fra begge lag. Så vil naturligvis ikke alt sitte med en gang, men jeg syntes vi har sett bra ut på trening.

En annen som gleder seg til kamp igjen er målvakt Kristijan Jurisic. Han forteller om en fantastisk stemning innad i gruppen.

– Det blir både spennende og gøy å spille kamp igjen. Atmosfæren innad i laget har vært på topp den siste tiden og man kjenner at man gleder seg til hver trening. Det blir spennende å se hvordan kampen blir, i og med at vi ikke har hatt all verdens tid i hallen etter oppholdet. Til tross for det så vet jeg at gutta kommer til å gi alt fra første kast og være ordentlig «på» under hele kampen. Vi fikk på en måte ingen avslutning på fjorårssesongen så vi krysser fingrene for at den gode formen vi hadde før covid-19 er der allerede mot Runar.

LES OGSÅ: Dette sier marinko før kampen!

LES OGSÅ: Dette sier Leif Gautestad før kampen!

Motivasjonen i morgen blir rett og slett det at vi får lov å spille håndballkamper igjen, og det gleder vi oss til. Jeg tror ikke det blir så uvant med duellspillet, ettersom vi har trent denne uka med full kontakt, men man vet aldri. Det er forskjell fra trening til kamp. Det blir bare moro i hvert fall, smiler Josip.

Jeg håper at vi står etter kampen vi med høy selvtillit pga et solid forsvar og at det blir en del gode ideer fremover, så vi kan bygge på det resten av oppkjøringa.

Det er få billetter igjen til dagens kamp mot Runar. Trykk på annonsen nedenfor for å kjøpe din billett. Dersom du skal ha flere billetter så må du gjøre transaksjonprosessen flere ganger. Vi ses i hallen!