Siste mulighet for å delta på Skarpnes konkurransen! – ØIF Arendal

Siste mulighet for å delta på Skarpnes konkurransen!

I dag er det siste mulighet for å delta på ØIF Arendal og Skarpnes sin konkurranse om å vinne et nytt tak!

Bli med i konkurransen og vinn ditt drømmetak fra Skarpnes! 

Nå er det er siste sjanse til å laste opp bilde av ditt tak. Vi anbefaler finne frem kamera eller mobiltelefonen og knips et lite bilde av taket. Det er raskt gjort og alle kan delta! Fra i morgen starter avstemningsfasen, her handler det om å mobilisere venner, familie, Facebook, ja alle du kjenner for å stemme frem ditt bilde. Den med mest stemmer vinner et nytt tak!

Så er du klar for å vinne ditt nye tak? Meld deg på her!

Avstemningsfasen vil foregå fra 01 juni – 7 juni. Mer informasjon rundt avstemningsfasen kommer i morgen.

Andrè Bergsholm Kristensen er med i Skarpnes konkurransen. Ble med du også!

Skarpnes har levert tak til norskehjem siden 1919 og er etterhånd blitt eksperter på området. Våre tak er norske kvalitetestak som holder en svært høy standard! Med kvalitet og design lagd for røffe forhold vil Skarpnes sørge for at taket ditt holder tett.