Nå starter sesongen! – ØIF Arendal

Nå starter sesongen!

Mandag kveld starter ØIF Arendal opp med håndballtrening igjen. Dette er tankene for morgendagen og ukene fremover!

Selv om Coronaviruset er på hell i Norge så er det fortsatt viktig at ØIF Arendal tar hensyn og følger alle regler og restriksjoner. Som organisasjon har dette vært krevende men gjennomførbart. Ved et sportslig syn så har det vært svært vanskelig. Morgendagens trening vil bære preg av dette.

(Slik er retningslinjene for håndball innendørs).

Har du husket å melde deg på konkurransen til ØIF Arendal og Skarpnes? I dag er siste mulighet for å bli med i konkurransen. Trykk på bilde for mer informasjon!

Planen for i morgen og fremover er å starte forsiktig. Øktene vil bli delt inn i 3. Hver økt vil bestå av ulike former for treninger som sammen skal lage grunnlaget for en god og effektiv trening.

Første delen vil bestå av skadeforebygging, sammen med ØIF Arendal kiropraktor og – lege, Nicolay Cornelius Høst. Selv om gutta har trent alternativt og individuelt i 3 måneder så er det fortsatt viktig at vi fokuserer på skadeforebyggende.

ØIF Arendal kiropraktor og lege, Nicolay.

LES OGSÅ
Nå er talentene i gang med håndballtrening igjen!

Fra her tar vår fysiske trener, Hans Olav Stephansen Uldal over ansvaret. Det skal naturligvis trenes på det fysiske, noe som blir mer eller mindre likt som normalt.

Vår fysiske trener, Hans Olav.

Siste delen av treningen blir med ball sammen med keepertrener, Åsmund Vaaje Strat og det er her spillerne skal få testet seg. For en profesjonell håndballspiller så er det uvanlig å gå mange uker uten å ha kastet og trent med ball. Denne delen av treningen vil teoretisksett være den som innebærer størst smittefare, ettersom håndball er en nærkontakt sport. Derfor vil vi nå i starten starte veldig forsiktig opp med kastetrening og med angrep i form av kontring uten forsvar.

Fremover er planen at gutta skal samles til trening 3 ganger i uken. Hvor lenge dette blir tilfellet er stadig usikkert. Her vil det endres fortløpende i henhold til hvordan idretts restriksjonene utvikler seg.

Etter morgendagens trening vil det komme reaksjoner og annet materiale her på våre nettsider. Følg med!

Det er siste mulighet for å bli med i konkurranse om å vinne et helt nytt tak. Trykk på bilde for mer informasjon!