(TV) Nå er talentene i gang med håndballtrening igjen! – ØIF Arendal

(TV) Nå er talentene i gang med håndballtrening igjen!

Øyestad G16 er i gang med håndballtreninger, men de kan fortsatt ikke trene helt som normalt. Vi har tatt en prat med Henrik Øygarden, Fredrik Urquizo Venemyr og Sverre Rodvelt Asser om hvordan det er å trene med tanke på alle restriksjonene.

-Hvordan er det å få lov til å komme i gang med håndballtreninger igjen?

Det er veldig gøy, moro å få treffe alle på laget igjen og få muligheten til å kaste litt ball sammen, forteller en ivrig gjeng.

– Vi må innrømme at det var noe spesielt å få muligheten til å komme inn i hall igjen, vi bruker mye tid her så det er jo nesten som et ekstra hjem, sier Henrik.

Øyestad G16 trening

-Hva består håndballtreningene av nå, hva kan dere gjøre og hva kan dere ikke gjøre?

-Treningene blir selvfølgelig veldig annerledes, vi må jo ta hensyn til de reglene som er blitt satt. Vi må blant annet vaske hendene før og etter trening, ballen må også vaskes før og etter, og vi må holde 1 meter avstand hele tiden. Heldigvis så er dette bare midlertidig, sier Fredrik Urquizo Venemyr

-Men hvordan er det å spille håndball som er en fysisk sport, når dere må holde 1 meter avstand?

Det er selvfølgelig kjedelig, men det går overaskene bra. Vi får heller trent på mer individuelle ferdigheter og får trent mer på ball. Det er jo naturlig at det blir øvd mest på angrep i disse tider, ettersom at vi da har større avstand til hverandre, avslutter Sverre.