Kolstad: – ØIF Arendal er nok den største negative overraskelsen – ØIF Arendal
Stian Gomo, treker Kolstad

Kolstad: – ØIF Arendal er nok den største negative overraskelsen

I forbindelse med forhåndsreportasjen til Kolstads kamp mot Elverum gjorde klubben en oppsummering av sesongen så langt. Ikke overraskende ble ØIF Arendal trukket frem…

Kolstad har en flott høstsesong så langt. I seriespill har de slått FyllingenBergen (B) med 29-22, spilt uavgjort mot Elverum (H) 30-30, slått Nærbø (H) 23-22, knust St. Hallvard (B) 38-26 og knust Follo (H) 34-23.

Eneste skår i gleden er NM-tapet mot Haslum i Nadderud Arena med 30-26.

Det betyr at trønderne ikke har tapt en eneste kamp i årets seriespill og troner nest høyest på tabellen, ett poeng bak serieleder Drammen som så langt har gått feilfritt. På fem kamper har de sanket like mange poeng mer enn ØIF Arendal, 5 poeng. Sørlendingene står med 4 og trønderne med 9.

– ØIF Arendal er nok den største negative overraskelsen, sier Kolstads trener Stian Gomo når han kikker på tabellen etter (den gang) fire serierunder.

Kampsponsorer

Bækkelagets prestasjoner tidlig i sesongen blir trukket frem av samme som den klubben som har overrasket mest.

Gomo mener at Kolstads prestasjon er som forventet, ikke minst tatt i betrakting fjorårets høstsesong hvor trønderne virkelig presterte. Før det gikk veldig langt mellom seirene på vårparten.

Så er det å håpe at våre gutter bruker Kolstad-kampen til å befeste ØIF Arendals posisjon mot toppen av årets eliteserie.

Her kan du lese hele saken på nettsidene til Kolstad