Nærbø hjelper ØIF Arendal i Europacupen! – ØIF Arendal

Nærbø hjelper ØIF Arendal i Europacupen!

Jobben med å ta seg videre til gruppespillet i Europacupen blir ikke enkel. HBC Nantes er et av verdens beste håndball-lag. Men skal det i det hele tatt være mulig, må alle forhold legges til rette. Det er her Eliteserierival Nærbø stiller opp for ØIF Arendal!

Opprinnelig skulle ØIF Arendal reist til Jæren og Nærbø midt mellom Europacupkampene. Den i Frankrike og den i Norge. ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtović syntes det var en mye bedre idè å spille denne kampen før Europacupkampene slik at laget kunne konsentrere seg utelukkende om den franske storklubben.

– Europacupkampene spilles 17. november i Nantes og 24. november i Sparebanken Sør Amfi. Begge spilledager er søndag. Opprinnelig stod kampen mot Nærbø onsdagen i mellom. Onsdag den 20. november. For oss vil det være en stor fordel om vi kunne spille mot Nærbø onsdag den 13. november, forklarer han.

Onsdag den 13. november er satt opp som semifinaledag i NM. Men hverken ØIF Arendal eller Nærbø er med i NM lengre. Nærbø ble slått ut av Kristiansand. ØIF Arendal av FyllingenBergen.

– Av den grunn gjorde vi en henvendelse til Nærbø. Og de viste seg som fantastiske kollegaer og svarte umiddelbart positivt på henvendelsen, skryter Marinko.

– Dette satt vi stor pris på. Og vi har et godt samarbeid med Nærbø fra før. Blant annet har vi lagt vår hjemmekamp mot Nærbø til lørdag den 7. mars i stedet for søndag den 8. mars som ville vært det normale. Det er fordi Nærbø ønsket mulighet til å ta med seg mange supportere til kampen i Sparebanken Sør Amfi og det var mye enklere på lørdag enn søndag, forklarer han videre.

Dermed blir det slik at den gode eliteseriekollegaen Nærbø hjelper ØIF Arendal i Europacupen. Sånne gode kollegaer liker vi godt. Så får vi heller «sloss» så fillene fyker ute på banen!