– Den beste måten å slå tilbake på … – ØIF Arendal

– Den beste måten å slå tilbake på …

To tap mot samme motstander i samme uke? Nei takk!

Lørdag ettermiddag lettet flyet med ØIF Arendals spillere fra Kjevik og i retning Bergen, der ukens andre kamp mot Fyllingen står for tur. Cuptapet onsdag er for lengst slettet fra minnet til spillerne. Det er forandret til en sterk motivasjon for å slå tilbake.
– En seier mot Fyllingen nå, er den beste måten å slå tilbake på. Vi skal vise at vi ikke taper to ganger på rad mot samme lag, slår trener Marinko Kurtovic fast.

Marinko sammen med Kristian og Eirik på trening fredag.

For mens Fyllingen var oppe på tett oppe mot sitt maksimale nivå onsdag, var det masse å gå på for ØIF-gutta.
– Det vet også spillerne selv. De har fått beskjed om å se seg i speilet og finne ut hva de kan gjøre for at vi skal snu dette. De jobber med seg selv mentalt og finner frem den attityden de trenger – da skjer ikke dette igjen, mener Marinko, som legger til at treningene på slutten av uka har vært meget gode.
– Gløden er tilbake, påpeker Marinko.

Etter å ha jobbet med laget siden 2014, kjenner Marinko sine elever ganske godt. ØIF har tidligere vist at de kan slå tilbake etter å ha vært nede for telling.
– Jeg ser det på spillerne at de ikke aksepterer dette. Det gjør meg sikker på at de vil vise seg fra en annen side …

Fyllingen utnyttet ØIFs feil i cupkampen onsdag. Marinko mener at ØIF kommer til å få en opptur om de luker vekk de feilene.
Men Fyllingen borte er ikke noen enkel oppgave. Bergenserne er sterke i sin egen hjemmearena.