– Nå skal vi kose oss – ØIF Arendal
Eirik Heia Pedersen på trening 20/9.

– Nå skal vi kose oss

Kaptein Eirik Heia Pedersen har en forklaring på hvorfor det står en smultring i poengfeltet, og for hvordan ting skal snu.

Han mener rett og slett av leken har blitt borte i alvoret i starten på sesongen.
– Nå skal vi vise vilje til å fighte og ha det gøy. I de to siste kampene har det vært for mye alvor og høye skuldre. Vi skal ikke glemme å ha det gøy når vi spiller, forklarer han.

Kaptein Eirik Heia Pedersen. FOTO: Jan Espen Thorvildsen/May Elin Aunli

Marinko Kurtovic trakk tidligere i dag frem at spillerne har hatt en god treningsuke.
– Alle spillerne har høye forventninger til seg selv. Denne uken har treningene vært gode og vi har fått justert på veldig mye. Ting har gått bra på trening helt siden seriestart, men det har ikke løsnet i kamp. Det har vært mye høye skuldre. Nå skal vi ha det gøy, spille med et smil. Leken har druknet i alvoret så langt, påpeker kaptein Eirik.

Leken er tilbake og skal være på plass også mot Follo søndag.
– Nå skal vi kose oss. Vi skal ha i bakhodet at vi spiller for at det er gøy. Det er det vi må lete etter, fastslår han.

Han trekker frem at Follo er et lag som er tøffe i forsvar. Målvaktene til ØIF har ikke fått mye hjelp denne sesongen. Nå er det på tide at den hjelpen kommer. På den måten kan også de enkle målene riktig vei komme.
– Forsvar er det som teller. Litt bedre jobb bakover vil gjøre det enklere for oss, sier han.

Han tenker ikke mye over at det er et lag uten poeng han er kaptein for.
– Vi er et godt lag som ennå ikke har fått det ut i kamp, men det er tidlig i sesongen ennå. De andre lagene kommer til å tape kamper de også. Nå er vi opptatt av fremgang, at ting går bedre og bedre. Vi har cup og E-cup senere. Da er det vinn eller forsvinn og alt må sitte der og da, sier han.