Vi blir bedre kjent med våre motstandere: Alltid ubestemmelig … – ØIF Arendal
Tom-Eirik Skarpsno, trener Bækkelaget.

Vi blir bedre kjent med våre motstandere: Alltid ubestemmelig …

Frem mot seriestart skal vi blir kjent med lagene i eliteserien som ØIF Arendal skal møte, og vi skal tippe utfallet av serien denne sesongen …

I denne artikkelen er det Bækkelaget som skal under vår lille lupe!

Bækkelaget er som alltid vanskelig å plassere. Det er et fryktet lag, som alltid har vært vanskelig å spille mot for alle motstandere.
Bækkelaget rykket opp sammen med ØIF Arendal i 2009, siden har også Oslo-klubben vært en del av eliten i norsk håndball. Flere ganger har de vært spådd en tøff tilværelse, men alltid har de slått tilbake.

ØIF Arendal mot Bækkelaget 3. mars 2019.

Vår nye strekspiller, Kristian Rammel, slo igjennom i nettopp Bækkelaget for noen sesonger siden.

Denne utgaven av Bækkelaget ledes av Tom-Eirik Skarpsno, mannen som ledet Haslum til triumfer for en del sesonger siden. Etter et opphold i Danmark, tok han foran forrige sesong over skuta til Oslo-klubben, som ble kjent gjennom sitt meget sterke damelag på 80- og 90-tallet. Men nå er det altså herrene som er klubbens frontfigurer.

Den tidligere svenske landslagsspilleren Lukas Karlsson er kanskje en av de mest spennende spillerne som kommer til norsk eliteserie foran denne sesongen. Han er gift med den norske håndballspilleren Ida Bjørndalen Karlsson. Svensken kommer fra danske Ribe Esbjerg. Han skal ha en rolle som spillende assistenttrener, ifølge Bækkelagets nettsider.

Bækkelaget er kjent for aldri å gi seg.

Laget ser ellers ganske likt ut som det har gjort de siste sesongene, der Emil Sundal blir en nøkkelspiller. Han var toppscorer sist sesong og vil garantert gjøre livet surt for eliteseriemotstanderne også denne gangen. 156 mål satte han inn – et snitt på over sju mål per kamp.

Av de mest kjente spillerne, er det kun Henrik Tovås som har forlatt klubben. Han har lagt opp.

Tom-Eirik Skarpsno, trener Bækkelaget.

Ifølge handball.no er dette spillerne som skal kjempe for Bækkelaget den kommende sesongen: Lars Joakim Patriksson, Nils Olof Lukas Karlsson, Roald Lien, Emil Midtbø Sundal, Markus Foslund Niva, Nicolay Hauge, Nikolai Wiig, Fredrik Løvberg, Trym Korperud Johnsen, Markus Fartum, Sander Rogne Myklebust, Christian Windt Ekeberg, Aksel Andre Strupstad, Sondre Bjørneng, Alexander Lein Martinsen, Oscar Aleksander Lysgård.
Nye spillere: Markus Foslund Niva (egen stall), Sondre Bjørneng (egen stall), Lukas Karlson (Ribe Esbjerg, DEN), Oscar Aleksander Lysgård (Haslum).
Spillere i avgang: Emil Nedregård (Nordstrand), Egil Holmstad, Henrik Tovås (lagt opp), Fabian Sandven, Tormod Hauane, Håkon Sætre.
Trener: Tom-Eirik Skarpsno.

Tips for Bækkelaget: 6. plass