Vi blir kjent med motstanderne: Comeback med ny adresse … – ØIF Arendal

Vi blir kjent med motstanderne: Comeback med ny adresse …

Frem mot seriestart skal vi bli litt bedre kjent med motstanderne i eliteserien, og vi skal tippe utfallet av sesongen …

I denne artikkelen er det St. Hallvard vi skal omtale.

Sportslig leder, daglig leder og trener Robert Hedin hadde ikke tid til å prate med oss da vi fikk tak i ham før helga. Senere forsøk lyktes ikke å komme i kontakt med den gamle landslagssjefen, som på mange måter er den største profilen til St. Hallvard.
Klubben har som regel satset ungt, det gjør de også denne gangen. I 2016 rykket laget opp til eliteserien, men de rykket ned igjen sesongen etter.

Dagens ØIF Arendal-spiller, Hermann Vildalen, spilte for St. Hallvard tidligere.

Men nå er de altså tilbake. Det er en del ting som er nytt siden sist, og det er ikke bare snakk om spillere som har kommet og gått.
For adressen til klubben er også ny.

Nylig meldte nemlig handball.no om at St. Hallvard, som har lagt Fold til navnet og heter altså Fold St. Hallvard nå, hadde skiftet adresse siden sist. Klubben skal spille sine kamper i Rykkinhallen i Bærum, ikke i Reistadhallen i Lier der laget har hatt tilhold så langt. Ifølge handball.no har det også medført at lokalmediene har sluttet å omtale laget. Drammens Tidende og Lierposten har begge redusert sine omtaler betraktelig som følge av adresseendringen, mens Budstikka i Bærum fortsatt betrakter klubben som en Lier-klubb …

Til handball.no sier Hedin at Reistadhallen ble for liten og at det var ingen sjanse i Drammen med tanke på å ta opp kampen mot Drammen HK. Derfor ble adresseendringen meldt. Det har medført at klubben har slitt med å få innpass i Rykkinhallen i «prime time» når det gjelder trening, ettersom Bærum kommune regner Fold St. Hallvard for å være en Lier-klubb. Litt forviklinger der altså.

Hedin sier til handlball.no at det vil være lite å gjøre med ØIF Arendal, Drammen og Elverum i årets serie.
Fold St. Hallvard er tippet nord og ned av de aller fleste som mener å forstå seg på håndball denne sesongen.
– Jeg skjønner ikke at vi ikke skal kunne ha sjanser mot de andre. Vi har gjort sterke kamper uten fire av våre bakspillere i oppkjøringen, sier han til handball.no.
Hedin har for øvrig både sønn og nevø i årets spillerstall.

Vårt tips for Fold St. Hallvard: 12. plass