Sondre Paulsen banens beste i knepent tap – ØIF Arendal

Sondre Paulsen banens beste i knepent tap

– Vi sliter med de samme tingene i denne kampen som i forrige. Vi gjør altfor mange tekniske feil og vi skyter for dårlig.

Marinko Kurtovic har ikke helt kontroll på hvorfor det er slik.

– Jeg spør guttene om det samme. De mener det er for varmt i hallen og at det blir vanskelig å holde ballen. Og det kan jo stemme. Men det er jo vanskelig å forstå at det skal være varmere for oss enn motstanderen, ler han.

Han er imidlertid langt fra frustrert eller fortvilet.

– Neida. Dette er de første kampene etter sommeren og vi har bare en uke med samhandling i form av spilletrening bak oss. Og vi har sentrale spillere som skal spilles inn i laget, slik tar litt tid. Det finnes få snareveier til slikt.

Og noen er han veldig fornøyd med etter dagens kamp.

– Sondre var stor. Han gjør 9 mål på 9 forsøk. 6 fra høyre kant og 3 fra 7-metersmerke. Veldig imponerende. Jeg vil også trekke frem Olaf igjen. Ikke like bra på uttellingen som i går, men absolutt godkjent. Han kjemper hardt for å vise at han er klar for konkurransen i kanten.

Nå venter det en dag uten kamp. Før det danske topplaget Bjerringbro-Silkeborg venter på fredag med tidlig kampstart. Kampen streames og vises på ØIF Arendals Facebook-sider.