KickOff 30. august med VM i gummibåtrace! – ØIF Arendal

KickOff 30. august med VM i gummibåtrace!

– Vi håper på flott vær og mange publikummere. Og vi håper at mange melder seg på til uoffisielt gummebåt-race VM, smiler Per Carsten. 

Dette må du forklare nærmere Per Carsten.

– ØIF Arnedal setter opp gummibåter og lager en liten «runde» i Pollen. Det blir rett og slett en runde rundt en rundingsbøye, forklarer han.

Men riktig så enkelt har han ikke tenkt å gjøre det.

– Det blir jo relativt små båter. Og så skal det være 4-mannslag. Alle må rundt løypen og over mållinjen. Det kan nok bli krevende, ler PC.

Og hvordan er det med regler da?

– Det har vi gjort enkelt. Det blir rene utslagsrunder. Og helt uten regler, i alle fall nesten. Så om man ønsker å hindre motstanderen eller legger all fokus på egen fart, det blir noe av taktikken som deltakerne må velge.

Det siste kommer med latter og forvisning om at her kan det bli mange morsomme opplevelser både for deltakere og for de som kommer og kikker.

– Håndballgutta kommer til å stille et par lag. Det samme skal trenerne våre gjøre. Vi håper også at både Svermen, dugnadsmedarbeidere og publikum stiller lag. Også håper vi det er mange håndball-lag som har lyst til å være med på moroa.

Absolutt alle vennegjenger og andre som har lyst er hjertelig velkommen til å stille lag.

Og alt de behøver å gjøre er å melde inn laget sitt til Per Carsten helst i god tid innen 30. august. Per Carsten har mailadresse: per@oifarendal.no 

Og han lover flotte premier.

– Ja, det kan jeg love. Premier for både de som kommer langt i turneringen og for de som måtte være spesielt kreative mht hvordan de ser ut når de konkurrerer… 

Hva med sikkerheten Per Carsten.

– Den har vi kontroll på. Disse farekostene går jo ikke like fort som de gjorde når jeg arrangerte båtrace sist. Men det kommer til å være godt med sikkerhetstiltak også denne gangen.

Arrangementet går altså fredag 30. august mellom kl. 16.00 og kl. 18.30 i Pollen og i samarbeid med ØIF Arendals sponsor Castelle. Meld på vennegjengen til start!