De gode hjelperne er med videre – ØIF Arendal

De gode hjelperne er med videre

Det er alltid stor spenning rundt hvem som er med når det kommer til en ny sesong, både på banen og utenfor. På banen har det meste vært i boks en god stund, men i dag kan vi avsløre noe av det som skjer utenfor ...

Hvis noen av dere som leser dette har fulgt med på både oifarendal.no og på våre sider på Facebook, så har det av og til dukket opp bilder av et par spreke pensjonister, skjønt det å kalle så spreke folk for pensjonister nesten er en fornærmelse.

 

Tore Knutsen og Per Egil Westin.

Mandag startet spillerne sine forberedelser til den kommende sesongen.

Og på plass var to av dem som er med rundt laget og hjelper til på de fleste treningene …

Vi snakker om Tore Knutsen og Per Egil Westin, som begge er som altmuligmenn å regne.

 

Tore har funnet sin geskjeft med å rense håndballene for klister foran hver trening, slik at spillerne kan trene med rene håndballer hver trening.

Per Egil … Ja, han gjør egentlig alt mulig, som å fylle vann på flaskene og hjelpe til med det som er forefallende. Disse to er veldig viktige for klubben og spillerne setter veldig stor pris på dem.

 

Et bevis på at de er høyt verdsatt kom da seriegullet ble feiret i mars. Da overrakte spillerne blomster til disse to spreke karene som vier sin tid til å gjøre treningene mye enklere for dem.

Tore er også med rundt arrangementene og sees ofte løpende ut på parketten med moppen, som han så elegant svinger når det er behov for det.

Per Egil er med i Svermen og kan høres ropende under kampene fra sin posisjon midt på tribunen. Begge er også flittig med på bortekampene.

 

Tore og Per Egil … slike gutter vil gamle Norge ha …