ØIF Arendal presenterer sine sommerprofiler: – Trives veldig godt her – ØIF Arendal

ØIF Arendal presenterer sine sommerprofiler: – Trives veldig godt her

Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. Denne uken er det publikumsfavoritten Laurits Mo Rannekleiv.

Laurits Mo Rannekleiv er publikumsfavoritten i ØIF Arendal, ja i norsk herrehåndball. Det stemte publikum frem etter forrige sesong. Å få en slik pris satte han stor pris på.

 

Men vi kan kanskje kalle Laurits for en ”comebackkonge” også. Det var nemlig ikke mange som trodde at den lovende strekspilleren skulle komme tilbake på toppnivå for noen år siden, da han trappet ned med spill i Trauma i 3.divisjon.

Men på veien tilbake har Laurits vist vilje og blitt en eliteseriespiller på alle områder, 50 kilo lettere enn det han var da han akslet Trauma-drakten. Han er blitt seriemester med ØIF Arendal, og drømmer om å vinne enda flere titler med klubben.

 

Forrige sesong ble han også belønnet med en ny avtale frem til 2023 av ØIF Arendal.

Men hva tenker Laurits Mo Rannekleiv om fremtiden på håndballbanen?

– Nå vil jeg se hvor langt vi kan dra det med Øyestad. Trives veldig godt her, og har kontrakt her i flere sesonger til. Så det er framtiden for meg som den ser ut nå. Det kan jo plutselig skje forandringer. Men jeg har ingen konkrete planer om det nå, forteller han.

 

Men til tross for lang kontrakt med ØIF, så drømmer han om å bli proff i utlandet.

– Jeg vil selvfølgelig ta sjansen utenfor landegrensene om en god mulighet kommer da, smiler han.

– Vil gi alt jeg kan for å nå så langt som mulig som håndballspiller, legger han til.