– Jeg er min beste versjon av meg selv! – ØIF Arendal

– Jeg er min beste versjon av meg selv!

ØIF Arendal bautaen, selveste kapteinen. Tvilling- og trebarnspappaen har kun ett år igjen av kontrakten. Åssen er det Eirik Heia Pedersen, skal du bare "klemme" ut siste året? - He, he! Jeg er i min beste versjon av meg selv. Aldri har konkurransen vært så stor i ØIF Arendal, så jeg skal opp et nivå i sesongen som kommer. Minst!

Han har gått ned 4 kilo i sommer. Gleder seg til tidenes konkurranse på venstrebacken. Og mener han er i sin beste versjon av seg selv. Nå gleder han seg til sesongoppkjøring og seriestart.

– Klubben utvikler seg på alle områder om dagen. Og rammebetingelsene for å drive håndball blir bedre og mer inspirerende. Det er rett og slett moro å være endel av den fantastiske utviklingen som vi er inne i, både på og utenfor banen.

Hvordan har egentreningsperioden vært? Fornøyd?

– Jeg har gått ned 4 kilo! Løpt mye for å kompensere for de yngre guttas hurtighet og tempovekslinger. Jeg har prioritert å bli litt lettere i «steget» inn mot sesongoppkjøringen.

Eirik har storfornøyd med klubbens fysiske trener Hans Olav Uldal  som styrer den fysiske treningen i klubben. Og som har laget spesialprogram for hver enkelt spiller sommeren igjennom.

– Jeg føler at jeg er i min beste versjon av meg selv. Og det trengs også, det kommer med lunt smil vel vitende om den tøffe konkurransen i laget.

– Vi har aldri hatt en så komplett spillerstall som vi har nå. Med flere dyktige spillere på samtlige plasser på laget. Og det er ikke godt bare for kamper. Det hever nivået voldsomt på treninger også. Det er klart at vi alle blir bedre av slikt.

Og avslutningsvis kommer han med en lovende avsløring:

– Det nytter ikke lengre å ta noen hvileskjær hverken i egentrening eller på fellestreninger. Konkurransen er bein hard. Og det er akkurat som vi liker det. Det er dette som skal gjøre at vi blir bedre i fremtiden enn vi har vært i historien, kommer det lovløftig fra ØIF Arendals stolte Kaptein!

Du vet sånn Kaptein med stor K!