– Vi tar det der og da – ØIF Arendal

– Vi tar det der og da

Men han sier at klubben ikke har lagt noen plan med tanke på om situasjonen med Baskår Pedersen skulle gjenta seg denne sesongen.

– Vi ønsker ikke at noen av våre spillere skal forsvinne. Det kom brått på med August forrige sesong, men vi planlegger ikke for at noen skal forsvinner og har ikke lagt noen plan for at så skal skje. Vi tar det som det kommer, den tid, den sorg, forklarer Marinko.

Han forteller at han er veldig fornøyd med troppen han nå rår over.

Det eneste minuset er at Kristijan Jurisic, målvakten, er ute av spill etter kneoperasjon frem til minst oktober/november, kanskje også hele første del av sesongen.

André Bergsholm Kristensen får med seg Åsmund Strat og Oliver Trondal i teamet av målvakter mens Jurisic er ute. Men Bergsholm Kristensen blir fraværende på landslagsoppdrag i en del av oppkjøringen.

– Skaden til Kristijan er minuset. Mens André er med landslaget har vi flere treningskamper. De kampene blir Åsmund og Olivers sjanse til å vise seg frem, i så måte er det perfekt for dem at får mulighet til å vise at de vil noe, forklarer ØIF-treneren.