Gjett hva Kjetil har vært skikkelig lei av … – ØIF Arendal

Gjett hva Kjetil har vært skikkelig lei av …

Kjetil Åndal har vært mer skadeforfulgt enn de fleste. Forrige sesong var han på vei mot et gjennombrudd, men så kom nye skader. Nå er han klar for å kjempe om en plass på laget, uten å måtte teipe den ene kroppsdelen etter den andre.

Han er uten tvil en lovende midtback, Kjetil Åndal. Unggutten fra Åndalsnes som har vært et par sesonger i ØIF Arendal allerede.

Forrige sesong leverte han storspill i siste kamp før mesterskapspausen og satte inn seks mål i Horten mot Falk, men i en B-kamp i 2.divisjon brakk han armen. Tilbake fra den skaden, så røk fingeren ut av ledd. I tillegg har det vært mye andre ting som har forfulgt den lovende karen i hans ØIF-år.

Men det er lys i tunnelen, for Kjetil kan endelig droppe å teipe diverse kroppsdeler før han skal trene. Det er han nemlig skikkelig lei av.

– Kan vel ikke helt huske sist jeg slapp å teipe før en trening. Det er veldig flott for meg å slippe det. Det har vært ganske mye siden jeg kom til ØIF, mange irriterende småskader. Jeg har hatt mye uflaks, men håper det skal gå bedre fremover, smiler han.

 

Marinko Kurtovic har stor sympati med sin elev som har slitt så mye med skader. Talentet er utvilsomt der, men skadene har gjort at Kjetil Åndal ikke har fått en så rask utvikling som tilfellet kunne ha vært.

– Nå er det utrolig viktig for ham at han holder seg frisk, slik at han kan ta steg for steg og nærme seg laget. Han kommer til å få mange sjanser i oppkjøringen til å vise seg frem og at han vil være med. Viser han at han vil, så får han sjansen, sier Marinko.

 

Og er det noe Kjetil Åndal vil, så er det å spille håndball.

Skadene har gjort ham sugen på å vise seg frem.

– Målet er helt klart å spille meg inn på laget – det er det jeg kjemper for, men det er mange gode spillere å slåss mot. Vi må presse oss alle sammen for at vi skal utfordre dem som er foran oss i køen. På den måten gjør vi også hverandre bedre, mener han.

Han håper og tror det kan bli mye jubel i Sør Amfi den kommende sesongen.

– Ja, jeg håper det og har trua, men vi skal se an oppkjøringen. Vi skal gjennom en haug med kamper, så ser vi hva vi ender opp med, sier han.