Josip føler han er der han skal – ØIF Arendal

Josip føler han er der han skal

Han syntes det rett og slett var deilig å være i gang igjen sammen med lagkameratene da spillerne møttes til sesongens første trening mandag ettermiddag, der også publikum fikk lov til å overvære det som skjedde på sportsdekket i Sør Amfi.

Den første økten beskriver han som helt grei og ganske så rolig.

– Ja, rolig og med litt tull og tøys som det skal være. Men det er greit å starte litt mykt slik at kroppen ikke får helt sjokk, for det blir hardere fremover, smiler kroaten, som etter flere sesonger i ØIF nesten er blitt som innfødt arendalitt å regne.

Forrige sesong pådro han seg først en hjernerystelse som holdt ham på sidelinjen i flere kamper, før uhellet var ute i seriefinalen mot Elverum i Terningen Arena, da han pådro seg et beinbrudd.

Han mistet hele sluttspillet, men er nå restituert av skaden. Han er i god rute med tanke på å komme tilbake i gammel form til seriestart om seks uker.

– Jeg håper det skal gå bra. Nå føler jeg at det går greit. Jeg er ikke helt der jeg var før skaden, men føler jeg er der jegs kal være med tanke på å spille kamper, sier han.

– Alle som var skadet fikk beskjed om at de måtte kontakte Nicolay (medisinsk ansvarlig Nicolay Høst), men jeg er ikke blant dem. Jeg er klar for å gi hundre prosent i alt jeg gjør fremover, legger han til.

Josip liker satsingen til klubben, der spillerstallen knapt har vært bedre noen gang.

Han har fått Mario Matic som medspiller og konkurrent som midtback.

– Bredden er vel bedre enn den noen gang har vært, og det er god kjemi i spillergruppen. Alt er på plass. Klarer vi å forbedre oss i spillet så blir vi vanskelig å slå, mener han.

– Er dere en tittelkandidat?

– Altså, vi spiller jo for å vinne, så det er klart vi må gå for det. Det blir tøft, noe vi så forrige sesong, svarer Josip Vidovic.