ØIF Arendal presenteres sine sommerprofiler: En sommer i koffert for Sander – ØIF Arendal

ØIF Arendal presenteres sine sommerprofiler: En sommer i koffert for Sander

Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. Sander Løvlie Simonsen er snart som veteran å regne ...

Han er en populær kar, Sander Løvlie Simonsen. Over flere sesonger har han tatt steg for steg på håndballbanen og blitt en støttespiller i ØIF Arendal. Han har liketil danket ut klubblegende Sondre Paulsen fra plassen som høyre kant. Sist sesong fikk han også prøve seg på samling med rekruttlandslaget.

Det blir på en måte en sommer i koffert for Sander, ettersom sommeren i år går med til å forsvare Norges ære under junior-VM for LM98, som han har vært en del av siden landslagets første sesong. VM skal arrangeres i Spania fra 16.-28. juli, som betyr at han vil miste litt av oppkjøringen til ØIF Arendal.

Han har vært på samlinger, men også rukket å være noen dager hjemom for å puste inn Arendals-lufta før oppgavene med LM98 har ventet.

 

Til daglig er han student ved Universitet i Agder, og han forteller at mye av fritiden går med til å pleie kontakt med familie og venner, og tilbringe tid med sin kjæreste.

Når Sander skal slappe av, gjør han omtrent det samme som flere andre på laget.

Jeg slapper best av i sofaen med en god film eller serie, og god mat, smiler han.

 

Han forteller at han er veldig glad i se film og serier, men han pleier også konkurranselysten en del på fritiden sammen med venner.

– Jeg synes det er veldig gøy med interne konkurranser mot venner i for eksempel bowling, bordtennis, brettspill – alt mulig som vi kan konkurrere i, sier han med et smil.

 

Som svært mange andre har han også personer som alltid stiller opp for ham, i både med- og motgang. Disse personene er utrolig viktig for en som ønsker å drive håndballen så langt det går, og som driver med toppidrett.

– Selvfølgelig betyr familien og kjæresten min mye for meg. De støtter meg og hjelper meg med stort sett alt og er alltid der for meg, sier han.