Storsatsning: – Alle norske toppklubber lanserer snart helt nye nettsider! – ØIF Arendal

Storsatsning: – Alle norske toppklubber lanserer snart helt nye nettsider!

Det er storsatsning på gang. Samtlige norske toppklubber relanserer nye nettsider fra 1. august. Og det skal komme DEG tilgode! Nå blir det mye lettere å følge kamper. Mye mer aktivitet hos samtlige klubber. Online statistikk. Egne videokanaler og masse krydder!

Når sesongoppkjøringen virkelig tar til igjen fra 1. august kommer norske toppklubber i  helt ny nettside-uniform! Alle 24 eliteklubbene har gått sammen med Norsk Topphåndball i en refresh av nettsidene som mangler sidestykke.

– Dette kommer til å bli aldeles strålende, forteller daglig leder i ØIF Arendal Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Det er langt mer enn bare designet som kommer til å endre seg.

– Vi kommer til å ha egen videokanal på nettsidene. Presentasjon av spillerne og spillerstallen blir langt bedre. Både med bilder og film. Det kommer til å bli enkelt å finne alle saker vi har skrevet om nettopp «din» favorittspiller. Og ikke minst, du kan følge statistikk på hver enkelt spiller gjennom hele sesongen.

Sidene blir også svært dynamiske.

– I utgangspunktet vil det være tre forsjellige måter du møter sidene på. Før kamp, under kamp og etter kamp. Her vil det bli presentert så mye relevant stoff som mulig, slik at det blir mange «kamper i kampen» å følge med på.

Og skal vi tro den optimistiske daglige lederen kan du komme til å sitte på tribunen med telefon i hånden for å følge nettsidene «live».

– Selvsagt. Du kan sitte på tribunen å følge for eksempel uttellingsprosenten til en eller flere spillere. Eller redningsprosenten for den saks skyld. Du kan også følge med på hvem som har scoret hvor mange mål, både på eget lag og motstanderen.

– Men det er langt fra alle høydepunkter på nye nettsider. Mer vil komme og utviklingen av sidene stopper heller ikke ved lansering, avslutter han optimistisk.