ØIF Arendal presenterer sine sommerprofiler: Nyter livet med sol og sommer – ØIF Arendal

ØIF Arendal presenterer sine sommerprofiler: Nyter livet med sol og sommer

Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. I dag er det William Fiala Gjermundnes.

På kampene i Sør Amfi har William nærmest en egen liten fanklubb som sitter bak benkene, bestående av familien og kjæresten. De er alle sammen viktige for 18-åringen, som av mange regnes som et av landets største talenter.

– Min mor, far og min kjæreste er mine viktigste støttespillere, de betyr ekstremt mye for meg, sier han om sin egen lille fanklubb.

– Hva gjør du når du ikke spiller håndball?

– Jeg pleier ofte å være med vennene mine og med kjæresten min. Som regel pleier vi å slappe av, men ofte finner vi på mye gøy sosialt.

 

På håndballbanen ble han seriemester i sin første sesong med ØIF Arendal, som han tidligere har beskrevet som sesongens høydepunkt. Utenfor håndballbanen, det skjedde nærmere bestemt fotballbanen, opplevde han et annet lite høydepunkt 1.juni.

– Jeg er veldig glad i fotball, der LIVERPOOL er favoritt laget, smiler han.

1.juni er datoen da Liverpool vant Champions League-finalen, til stor ekstase for William og andre fans av den engelske klubben fra Beatles-byen.

 

Sitt eget favorittsted har han i La Manga, et lite sted i Spania. Hjemme liker han seg godt når han får slappe av på senga, og han er veldig glad i solskinnsdager.

– Jeg slapper godt av med å legge meg i senga og sette på en god Netflix-serie. Eller så kan jeg legge meg ute i sola og bare nyte, sier han.