Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. I dag er det William Fiala Gjermundnes.

På kampene i Sør Amfi har William nærmest en egen liten fanklubb som sitter bak benkene, bestående av familien og kjæresten. De er alle sammen viktige for 18-åringen, som av mange regnes som et av landets største talenter.

– Min mor, far og min kjæreste er mine viktigste støttespillere, de betyr ekstremt mye for meg, sier han om sin egen lille fanklubb.

– Hva gjør du når du ikke spiller håndball?

– Jeg pleier ofte å være med vennene mine og med kjæresten min. Som regel pleier vi å slappe av, men ofte finner vi på mye gøy sosialt.

 

På håndballbanen ble han seriemester i sin første sesong med ØIF Arendal, som han tidligere har beskrevet som sesongens høydepunkt. Utenfor håndballbanen, det skjedde nærmere bestemt fotballbanen, opplevde han et annet lite høydepunkt 1.juni.

– Jeg er veldig glad i fotball, der LIVERPOOL er favoritt laget, smiler han.

1.juni er datoen da Liverpool vant Champions League-finalen, til stor ekstase for William og andre fans av den engelske klubben fra Beatles-byen.

 

Sitt eget favorittsted har han i La Manga, et lite sted i Spania. Hjemme liker han seg godt når han får slappe av på senga, og han er veldig glad i solskinnsdager.

– Jeg slapper godt av med å legge meg i senga og sette på en god Netflix-serie. Eller så kan jeg legge meg ute i sola og bare nyte, sier han.