ØIF Arendal presenterer sine sommerprofiler: – Tror fremtiden er rød og svart … – ØIF Arendal

ØIF Arendal presenterer sine sommerprofiler: – Tror fremtiden er rød og svart …

Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. Denne uken er Olaf Richter Hoffstad.

Etter å ha vist seg frem i 1.divisjon for Sandefjord, ble Olaf Richter Hoffstad hentet til ØIF Arendal sommeren 2018.

Han var en spiller som ØIF Arendal lenge hadde hatt under ekstra oppsikt. Som en del av en ungdomslinje i klubben, som også blant andre inkluderer William Fiala Gjermundnes, André Bergsholm Kristensen, Sander Løvlie Simonsen, Kjetil Åndal og Kristoffer Pedersen, har han virkelig satt sitt preg på miljøet allerede i sin første sesong i klubben.

Etter sigende skal også Marinko Kurtovic ha sagt til Olaf at han kom til å hente ham en vakker dag da Olaf var tidlig i tenårene …

 

Han har vært fast på LM98, sammen med klubbkamerat Sander Løvlie Simonsen over flere sesonger.

Han har vært på årets lag i Lerøy-serien, vunnet Lerøy-serien med Sandefjord … Det var en ganske merittert unggutt som kom til ØIF Arendal foran 2018/2019-sesongen tok til. Og i sin første sesong på toppnivå, kunne han henge et seriegull på veggen hjemme i leiligheten.

 

Nettopp ungdomslinjen til ØIF Arendal tror Olaf Richter Hoffstad er en av årsakene til at fremtiden kan være rød og svart i norsk håndball.

– Fremtiden tror jeg blir veldig bra her i ØIF, med veldig mange gode unge spillere, så synes jeg det ser lovende ut, mener han.

Men hva er så håndballdrømmen til den unge vestfoldingen?

– Den største håndballdrømmen må være å spille i Bundesliga og å vinne Champions League, sier han.

 

Den unge venstrevingen er ambisiøs og håper talentet skal ta ham dit han ønsker, men han er også villig til å yte veldig mye ekstra for å ta de skrittene som trenges for å komme dit han vil.

– Jeg er villig til å ofre ganske mye for å nå målene mine, det er jeg, forsikrer han.