Jovann boligfelt og Arne Aniksdal velger Sparebanken Sør! – ØIF Arendal

Jovann boligfelt og Arne Aniksdal velger Sparebanken Sør!

Arne Aniksdal utvikler et spennende og bynært boligfelt ved Jovann. Boligfelt med både enebolighet, tomannsboliger, firemannsboliger og leligheter. Nå har han valgt Sparebanken Sør som samarbeidspartner og hva mer mer naturlig enn å bruke kunderådgiver Sondre Paulsen?

– Vi har kommet ganske godt i gang med mange flott boliger på plass allerede, forklarer Arne til bankrådgiver Sondre Paulsen. Arne har invitert Sparebanken Sør med som finansieringspartner som huskjøpere kan benytte ved kjøp av boliger på Jovann.

– Dette synes vi er veldig stas. Og det er spesielt morsom for meg at det skjer med utgangspunkt i sponsornettverket til ØIF Arendal, forklarer bankmann og høyreback Sondre Paulsen. Nå gleder han seg til å få nye kunder gjennom Arne Aniksdal og Jovann boligfelt.

– Det er lenge siden sist jeg var her oppe. Det er imponerende å se hva Arne har fått til. Jovann har blitt akkurat som han har lovet, et flott boligområde rett ved Jovann og med nærhet til så og så alt.

Det er solgt bra med boliger i boligfeltet allerede. Og flere tomter står klar for nye boligkjøpere.

– Vi har flere muligheter for utvikling av feltet ennå i det som er i ferd med å bli et godt nabolag. Spesielt hyggelig er det å høre at de som har bosatt seg her trives så godt. Det er jo tross alt den viktigste drivkraften i å få flere til å etalbere seg her, forklarer Arne.