ØIF Arendal presenterer sommerprofilene: Gjett hva som var denne karens høydepunkt sist sesong – ØIF Arendal

ØIF Arendal presenterer sommerprofilene: Gjett hva som var denne karens høydepunkt sist sesong

Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. Denne uken er Olaf Richter Hoffstad.

ØIF Arendal har tenkt langsiktig med å signere LM98-landslagsspilleren, som har over 30 aldersbestemte landskamper.

I flere sesonger viste han seg frem i 1.divisjon for Sandefjord, tett fulgt av ØIF Arendal, og foran 2018/2019-sesongen kom han til Arendal, der han skrev under en avtale som strekker seg til 2021.

 

I debutsesongen i eliteserien markerte han seg som back-up for André Lindboe som venstrekant. I andre serierunde, med Lindboe på sidelinjen med skade, viste han noe av sitt potensial. Han noterte seg for tre scoringer mot Nærbø og bidro også med godt spill bakover på banen i 35-28-seieren i Nye Loen.

 

I løpet av sesongen ble det 27 scoringer på 22 seriekamper i eliteserien, mens det i sluttspillet endte med 11 mål på ti kamper. I sluttspillet fikk han også flere sjanser til fordel for Lindboe, og han gjorde seg definitivt ikke bort.

– Jeg synes debutsesongen har vært veldig bra! Det har vært mange nye inntrykk og en del ting å sette seg inn i som ny i klubben, sier han, og legger samtidig til at det store høydepunktet var da han kunne kalle seg seriemester i sin første sesong på elitenivå.

 

20-åringen fra Sandefjord er en spiller ØIF Arendal har stor tro på i tiden som kommer. Kanskje kommer også det store gjennombruddet for venstrevingen …

– I løpet av den første sesongen i ØIF, lærte jeg kanskje å bli mer voksen på alle måter, og det å ta en del klokere valg. Det tror jeg kommer til nytte fremover, forteller han.