Hans Olav Uldal i minst tre sesonger til! – ØIF Arendal

Hans Olav Uldal i minst tre sesonger til!

ØIF Arendals fysiske trener Hans Olav Uldal har forlengt kontrakten med 3 nye sesonger. - Jeg er både stolt og glad for å kunne få følge opp ØIF Arendal videre, forteller supermann med 10-kamp bakgrunn.

Hans Olav Uldal har hatt ansvar for det fysiske arbeidet i klubben de siste sesonger. Og nå skal det bli god kontiunitet i trenerstaben også de kommende tre sesongene når det kommer til det fysiske arbeidet. Klubben og Hans Olav er i alle fall enige om at han skal ha jobben i kommende tre sesonger.

– ØIF Arendal har klare ambisjoner om å spille Champions League. Og det er definitivt en av de viktigste årsakene for å fortsette å videreutvikle den fysiske treningen, forklarer han om motivasjon for å ta nye tak.

– Jeg har et veldig spennende engasjement, selv om det også er utfordrende. For skal ØIF Arendal bli bedre enn de andre klubbene, må jeg være bedre i det jeg gjør enn hva konkurrentene er i de andre klubbene.

Og hva er da mer naturlig enn å spørre hvordan det ligger an foran egentreningsperioden i juli?

– Spillerne har kommet godt i gang med den fysiske treningen for sesongen 2019/20. Og det er ingenting som overlates til tilfeldighetene nå som vi har Olympiatoppen Sør med på laget.

ØIF Arendal har inngått samarbeidsavtale med Olympiatoppen innen flere spesialområder på sport.

– Vi legger opp til klare forankringer og forståelser på hvilke fysiske kvaliteter som skal forbedres på hver enkelt spiller. Og ikke minst på hvordan vi skal få spilleren til å ta disse stegene, forklarer han.

– Sammen med Marinko, Luka, Åsmund, Nicolay og resten av støtteapparatet har jeg virkelig tro på at pila vil peke oppover for klubben allerede kommende sesong, avslutter den sympatiske fysiske treneren. Vel vitende om at ØIF Arendal både ble seriemester og spilte sluttspillsfinale i sesongen som nettopp er avsluttet.

Spennende blir det og du verden å flott det er at vi har Hans Olav med oss i mange år til!