Sjekk hvem G18 skal kjempe mot i Lerøy-kvalifiseringen – ØIF Arendal

Sjekk hvem G18 skal kjempe mot i Lerøy-kvalifiseringen

Selvsagt er det et mål for G18-laget å ta seg til Lerøyserien, den nasjonale serien for G18-lag, denne sesongen. Men først må laget gjennom minst en tøff kvalifiseringsrunde.

Nå er det blitt bestemt fra sentralt hold i NHF hvem som skal møte hverandre i den nasjonale kvalifiseringen til den landsdekkende Lerøyserien.

Selvsagt håpet ØIF Arendal at klubben skulle få vist sine talenter frem med en kvalifisering på hjemmebane, men slik ble det ikke.

 

Det ble nemlig IL Ros fra Spikkestad i Buskerud som ble arrangør av gruppa som ØIF Arendals lovende G18-lag ble plassert i.

I tillegg til IL Ros, er også Namsos og Nøtterøy motstandere i kvalifiseringen.

Kvalifiseringen spilles 31. august og 1. september.

 

Det er et trangt nåløye å komme gjennom. Det er i alt ti grupper i kvalifiseringen, og det er bare vinneren som går videre i første runde.

Men det er en åpning også senere. For nummer to og tre i kvalifiseringen skal nemlig gjennom en ny runde med kvalifisering senere i september, der det er vinn eller forsvinn.

 

Våre venner i Grane er også med i kvalifiseringen, med et jentelag. De skal arrangere kvalifiseringen på hjemmebane og møte Larvik HK og Son i sin pulje. Kanskje er det på sin plass ikke å legge for mange planer den helga? Hva med å ta turen til Spikkestad for å heie på ØIF-guttene, eller støtte opp om Grane-jentene på hjemmebane?