I kveld «avgjøres alt»! – ØIF Arendal

I kveld «avgjøres alt»!

I kveld skal det avgjøres, hvem blir årets spiller på alle de ulike posisjonene. Årets redning. Årets scoring. Årets publikumsfavoritt. Og ikke minst, kanskje den som henger aller høyest. Tittelen som Elverum har hevd på siste sesonger, bare avbrutt av Kolstad i en sesong - årets arrangør.

I kveld er norsk topphåndball samlet til festmiddag og når de høyeste herrer og damer er samlet i fintøyet skal det deles ut priser. Mange priser. Et prisdryss ØIF Arendal selvsagt håper å være en av klubbene som kan forsyne seg fra.

Årets spillere i ulike posisjoner er kåret av spillerne i Eliteserien. Årets scoringer og publikumsfavoritter er det dere, publikum som har stemt frem. Årets arrangør er et også spillerne som har stemt frem.

ØIF Arendal har kandidater selvsagt i alle spilleposisjoner. I tillegg er Laurits Rannekleiv kandidat til årets publikumsfavoritt. Kristijan Jurisic er kandidat til årets redning og Josip Vidovic kan bli kåret til årets scoring. Og vi ville ikke bli forundret om André Bergsholm Kristensen var kandidat til årets nykommer i Eliteserien.

Så skal det også kåres årets arrangør. Og det er ingen tvil om at dette er en pris ØIF Arendal virkelig ønsker seg er den som egentlig går går til alle frivillige. Alle de som legger ned timer etter timer for klubben i sitt hjerte. Vi tipper at Elverum er den hardeste konkurrenten. Elverumsingen gjør flotte arrangementer med stort engasjement og har vært klubben som har lagt listen i norsk herrehåndball. Til stor inspirasjon for alle oss andre klubber. Det hadde vært veldig gøy å utfordre selve «læremesteren».  Kolstad er kanskje en av de andre sterke utfordrerne. For på herresiden har det skjedd en rivende utvikling på de fleste områder, ikke minst innen arrangement.

ØIF Arendal vil rapportere fortløpende fra «kvelden» på Facebook, så det er bare å benke seg foran PC og telefon utover kvelden. La oss håpe det blir en eller noen gode nyheter til arendalitter – det ville vært enestående. For større er vi ikke enn at hyggelige anerkjennelser, det varmer inspirerte og motiverte spillere, styre, administrasjon, dugnadsmedarbeidere, supportere og sponsorer. Det vet vi i alle fall!