ENDELIG! – ØIF ARENDAL ER ÅRETS ARRANGØR – ØIF Arendal

ENDELIG! – ØIF ARENDAL ER ÅRETS ARRANGØR

Endelig! Endelig er den der den hører hjemme, prisen som ØIF Arendal har kjempet så hardt for over så mange år. Mandag kommer den til å henge på veggen i glass og ramme ...

Det er ikke å overdrive, men jubelen sto å taket hos alle fra ØIF Arendal da det ble klart at ØIF Arendal er blitt stemt frem som årets arrangør i eliteserien.

Prisen ble utdelt på årsfesten til Norsk Topphåndball fredag kveld. Det er spillerne i eliteserien som står bak kåringen.

 

Prisen er så fortjent.

Gjennom flere år har ØIF Arendal utviklet sitt arrangement rundt eliteseriekampene. Flere ganger har troen på at klubben skulle gå til topps vært der, bare for å se at Elverum også har stukket av med det trofeet. Bare Kolstad har vippet hedmarkingene av pinnen. Inntil fredag kveld.

Elverum har lagt listen for arrangementene i eliteserien over flere sesonger, samtidig har de gitt de andre klubbene noe å strekke seg etter. ØIF Arendal har brukt besøkene i Terningen Arena til å suge til seg lærdom. Fortsatt er vi ikke utlært, men denne gangen endte prisen hos ØIF Arendal

 

Daglig leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, var bare et eneste stort glis fredag kveld, utrolig stolt over prisen som årets arrangør og de andre fem prisene som klubben stakk av med på årsfesten.

– Endelig satt den. Dette er bare så utrolig stort, sier han.

– Denne prisen som årets arrangør er til alle som stiller opp for klubben og gjør arrangementene våre til eliteseriens beste. Vi hadde ikke klart det uten de frivillige. De er med på å gjøre oss gode. Denne prisen er til dem, og til alle som er på kamp og lager stemning. Tusen takk til alle som er med på arrangementene våre, sier en rørt daglig leder.