Slik vurderer EHF Champions League-søkerne! – ØIF Arendal

Slik vurderer EHF Champions League-søkerne!

Arenaen, TV, rankering i den nasjonale serien, tilskuere, tidligere prestasjoner i Europacup, sponsorpotensiale, media/sosiale medier og evnen til å imøte komme arrangementskravene til Champions League. Disse momentene avgjør om Arendal blir en Champions League by!

Det er mange av kravene som EHF vurderer eventuelle oppgraderinger til Champions League på. Krav hvor ØIF Arendal så absolutt tåler sammenligning med mange andre europeiske klubber.

Sparebanken Sør Amfi står seg godt til de fleste arenaer. De norske håndballTV-kanalene Viasat og TV2 har gikk klubben de beste skussmål. ØIF Arendal er den klubben som totalt har hatt flest tilskuere i norsk eliteserie denne sesongen. Og et snitt på snaut 1 800 gjør seg også brukbart i Europeisk sammenheng.

Klubbens «fart» i sosiale medier tåler så absolutt sammenligning selv mot de største europeiske håndballklubbene. Arrangementet i Sparebanken Sør Amfi er kommet langt.

Den faktoren vi kanskje skårer lavest på er våre tidligere E-cup prestasjoner. Her har vi kanskje pr. i dag det vanskeligste hinderet å forsere.

Og skulle ØIF Arendal få muligheten i det gjeve selskapet, så er det endel faktorer som må raskt på plass. LED-skjermer er kanskje den største utfordringen. Men der jobbes det steinhard om dagen for å finne løsninger.

Uansett, dette er særdeles spennende. Og når EHF nå har sluppet kriteriene for å ta ut de klubbene som skal få muligheten til oppgradering, da ble det jammen grunn til å skru opp forentningene i alle fall et lite hakk…

Tvi, tvi folkens!