Sjekk hvem B-laget skal åpne mot – ØIF Arendal

Sjekk hvem B-laget skal åpne mot

En god del av spillerne fra G20-laget på bildet, kommer trolig til å utgjøre en sentral del av ØIF Arendal Elite 2 den kommende sesongen. Nå er terminlista klar for laget, og for broderlaget - breddelaget til ØIF Arendal som også spiller i avdelingen.

3. november er en dag som håndballinteresserte bør bite seg merke i.

Da skal nemlig ØIF Arendals reservelag i aksjon mot ØIF Arendal, eller veteranlaget/breddelaget – kjært barn har mange navn. Klokken 15.00 i Sør Amfi skal nemlig de to lagene i aksjon i sesongens første interne oppgjør om hvilket av lagene som innbyrdes er best i 2. divisjon. Det er ØIF Arendal 2 som er hjemmelaget i den kampen.

Returoppgjøret spilles i siste serierunde, 5. april 2020, klokken 15.00 i Nedeneshallen.

 

De første kampene i 2. divisjon spilles 7. september, men verken ØIF Arendal Elite 2 og broderlaget skal i aksjon den første helgen.

Begge lagene åpner med en tur til Rogaland.

Elitereservene åpner 14. september mot Viking i Stavanger Idrettshallen, mens en annen gammel storhet, Stavanger IF, står på motsatt halvdel dagen etter. Med andre ord blir det to tøffe oppgjør i åpningen for andrelaget.

 

For breddelaget er det Nærbø 2 og Sandnes som står på menyen den første helgen, samme helg som elitereservene skal i aksjon.

 

Første hjemmekamp spilles mot Kragerø 19. september i Nedeneshallen for breddelaget, mens elitereservene venter til 28. september før de spiller sin første hjemmekamp, mot Randesund i Sør Amfi.

 

Hele terminlista kan du se her (ekstern lenke)