VIASAT og Daniel Høglund vil ha ØIF Arendal til Champions League! – ØIF Arendal

VIASAT og Daniel Høglund vil ha ØIF Arendal til Champions League!

Sammen med ØIF Arendals søknad om spill i Champions League har klubben sendt såkalte "letter of recomandation". Og TV-rettighetshav til Champions League-håndballen, Viasat eller Nordic Entertainment Group, og sportsankeret Daniel Høglund har gitt ØIF solid hjelp på veien!

Det er ikke ukjente Daniel Høglund som har ført i penn anbefalingsbrevet på vegne av Nordic Entertainment Group (som eier bl.a.Viasat-kanalene). Kanalen som også eier rettighetene til Champions League i håndball.

– Vi ville bli begeistret om vi kunne få to norske lag i Champons League, skriver han. Og legger til:

– Vi har produsert to bokseevent i Sparebanken Sør Amfi. Det er en moderne arena som har alle fasiliteter vi trenger til en god TV-produksjon.

Daniel lover også høykvalitets sendinger fra Arendal dersom ØIF ender opp i Champions League.

– Vi har erfaring fra slike kamper med Larvik, Vipers Kristiansand og Elverum. Kampene har vi vist på Viasat 4 (en av de åpne kanalene). Her har vi levert høykvalitets sendinger i gode samarbed med klubbene.