– Kan dette være et signal om at noe er i gjære? – ØIF Arendal

– Kan dette være et signal om at noe er i gjære?

Plutselig, ut av det store intet, dukket det opp en sak som fikk alle i ØIF Arendal til å sperre opp øynene, og det på samme dag som søknaden til Champions League ble sendt ...

Det europeiske håndballforbundet (EHF) vier nemlig plass til ØIF Arendal og søknaden om deltakelse i neste sesongs Champions League i en artikkel på forbundets nettsider. Under tittelen «Arendal dreaming of the Champions League» forteller EHF om klubbens søknad.

Søknaden ble sendt tidligere i dag, som du kan lese om her.

Dermed er ØIF Arendal og engasjementet for å komme med i Champions League blitt spredt til hele Håndball-Europa. Det gleder svært mange i, og rundt klubben.

– Wow, dette er så kult! Kanskje dette er et signal om at noe er i gjære, smiler daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

 

Det er rundt to uker til vi får det endelige svaret på om ØIF Arendal blir Champions League-lag i 2019/2020-sesongen. Dermed blir det noen uker i spenning for spillerne, administrasjonen og alle med hjerte i ØIF Arendal.

I artikkelen – som du i helhet kan lese her – trekkes det frem at ØIF vant eliteserien sist sesong, og at klubben nå, for første gang, kan slå følge med Elverum til Champions League i 2019/2020. De siterer blant andre styreleder Erik Smedsrud om at klubben tror de vil klare å løse de organisatoriske utfordringene og derfor har bestemt seg for å søke.

 

I tillegg publiserer EHF en Twitter-post med trener Marinko Kurtovic, der Marinko poserer sammen med keeperstjernen Arpad Sterbik under Final Four.