ØIF Arendal med knalltall i sosiale medier! – ØIF Arendal

ØIF Arendal med knalltall i sosiale medier!

Med en rekkevidde på 114 000 og ikke mindre enn 116 000 innleggsengasjment bli mai måned nok en fantastisk periode for ØIF Arendal på Facebook!

– Dette er vi veldig godt fornøyd med, sier markedssjef Pål-Erik Aune Gundersen. Sammen med Vidar Lorentsen, Noah Hansen Klock og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen lager han mye morsomt som skaper stor interesse.

– Vi har hatt gode tall i en veldig lang periode nå. Og med sluttspillskamper blir mai ekstra god. Det er vi fornøyd med. Og det viser at vi har kommet langt på mange driftsområder i klubben.

– Vi skal holde «trykket» oppe videre også. Og i sommer kommer vi til å sette sommerrekord hva gjelder det vi gjør i sosiale medier. Først og fremst på Facebook og Instagram. Så holder du med ØIF Arendal og er interessert i hva som skjer, da er det bare å nyte. Vi skal holde deg godt orientert, ler han.