Knalltøffe motstandere i Generation Handball! – ØIF Arendal

Knalltøffe motstandere i Generation Handball!

Når ØIF Arendal reiser til Generation Handball er det tøff trening og tøffe treningsmotstandere som gjelder. Våre gutter skal testes mot de danske toppklubbene Skanderborg og Bjerringbro-Silkeborg, samt det svenske topplaget Lugi.

Tradisjonen tro reiser ØIF Arendal til den internasjonale håndballfestivalen Generation Handball siste uken i juli/først uken i august. Først er det noen dager med oppkjøringstrening etter egentreningsperioden. Dernest venter topp nordisk motstand.

– Tirsdag 30. juli skal vi møte danske Skanderborg i Vibocold Arena så sent som kl. 21.00, forteller Marinko Kurtovic til det som blir første oppkjøringskamp før sesongen 2019/2020. Og ikke minst første mulighet til å se ØIF Arendals nykomminger.

Men det er ikke slik at gutta kommer til å kunne ligge på «latsiden» på formiddagen av den grunn.

– Det blir dobble økter hver dag fra 24. juli til vi reiser hjem 4. august, forklarer Marinko. – Doble økter og noen dager kamper utover det.

Her er spilleprogrammet i Danmark:

Tirsdag, 30. juli kl. 21.00 i Vibocold Arena
ØIF Arendal vs Skanderborg
Skanderborg ble nr. 6 i den danske håndboldligaen og ble slått ut i den innlendende gruppespillet i det danske sluttspillet (se tabell nedenfor).

Onsdag, 31. juli kl. 19.00 i Vibocold Arena
ØIF Arendal vs Lugi
Lugi havnet på 5. plass i den svenske Handbollsligaen (se tabell nedenf0r)

Fredag, 2. august kl. 16.00 i Vibocould Arena
ØIF Arendal vs Bjerringbro-Silkeborg
Bjerringbro-Silkeborg er blant topp 3 lag i Danmark og vant sin Champions League-gruppe (spilte på samme nivå som Elverum (C/D-gruppene)). Se tabell nedenfor. Bjerringbro-Silkeborg tapte 1/32-dels finale i Champions League mot Orlen Wisla Plock.