Nå kan du få ØIF Arendal-kamp i «din» hall! – ØIF Arendal

Nå kan du få ØIF Arendal-kamp i «din» hall!

Kunne du tenke deg at ØIF Arendal-gutta skal spille oppkjøringskamp i "din" hall? Nå har du muligheten, for Marinko åpner for å spille oppkjøringenskampene i lokale haller og hvor alle inntektene blir i din klubb eller går til ditt lag!

– For det første synes vi at dette ville være veldig gøy og positivt merkevarebygging av ØIF Arendal. Samtidig kan det være en inspirasjonsdag for håndballen der vi spiller, forteller Marinko.

Men det stopper ikke der.

– Arrangøren kan også tjene noen gode penger på arrangementet. Billettinntekter, lotteri og kiosksalg er blant mulighetene. Et programblad med annonser er også en av inntjeningsmulighetene, mener ØIF Arendal-sjefen.

Her er det i grunn bare fantasien som setter begresninger.

– Gutta blir gjerne igjen eller kommer tidligere slik at vi sammen kan lage en god «klubbkveld» ute hos de som arrangerer. Med en miksaktivitet mellom lokale håndballspillere i yngre alder og våre håndballprofiler.

– Og selvsagt kan vi også legge opp til et inspirasjonsforedrag.

Hva skal så interesserte gjøre?

Send en e-post til vår arrangementsjef Per Charsten Michelsen på per@oifarendal.no og meld din interesse.

Slik spilles oppkjøringskampene