Nå utredes muligheten for LED-skjermer i Sparebanken Sør Amfi! – ØIF Arendal

Nå utredes muligheten for LED-skjermer i Sparebanken Sør Amfi!

På sist styremøte besluttet ØIF Arendals styre at administrasjon skulle utrede muligheten for LED-skjermer i Sparebanken Sør Amfi. LED-skjermer er et absolutt krav dersom man skal spille Champions League. En ikke ubetydelig oppgradering av arenaen, men det koster.

– Vi har fått i oppdrag av styret å utrede mulighetene for LED-skjermer i Sparebanken Sør Amfi, forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. Og allerede nå har vi grov oversikt over det økonmiske bildet.

– Nå ser vi på hvilke handlingsrom Arendal Eiendom KF gir oss til å integrere slike løsninger i Sparebanken Sør Amfi. Dette vil være rammebetingelser for for hvilke løsninger vi kan implementere.

– Dernest er vi og skal vi i dialog med andre brukere av hallen for å høre hva de tenker om slike løsninger. Om LED-skjermer kan være med på å gjøre deres aktiviter mer attraktive eller på annen måte bidra til et løft for flere enn ØIF Arendal.

Det er imidlertid ikke bare rake veien til mål selv om Arendal Eiendom KF skulle være positive.

– Så absolutt ikke. Først må vi finne en driftsmodell som gjør at det går «i hop», dernest skal investeringen finansieres. Og alt skulle ha skjedd i går, forteller han med et stort smil.

I den siste kommentaren ligger at ØIF Arendal har besluttet å søke Champions League-spill. Der er nettopp LED-skjermer et krav.

– Får vi dette til blir det spetakulert, forteller arrangementsjef Per Carsten Michelsen. – Det vil løfte Sparebanken Sør Amfi som arena helt ekstraordinert.

– LED-skjermene vil ikke bare være skjermer for å vise annonser, forklarer Per Carsten videre. – De vil også være endel av den stadig utvidede underholdningen i og rundt kampene.

– Dette er noe vi «må» få til. Vi vet f.eks. at Norges Håndballforbund er tydelig på at slike skjermer vil gjøre det enklere å legge flere landslagskamper til Sparebanken Sør Amfi, avslutter han optimistisk.

Styret har bestilt utredning av LED-skjermer i Sparenbanken Sør Amfi: