Varm velkomst for Mario – ØIF Arendal
Mario Matic på første trening i ØIF.

Varm velkomst for Mario

Se på bildet ... Det ble en hjertelig velkomst på Mario Matic på hans første trening hos ØIF Arendal. Nå gleder han seg til oppkjøringen med sin nye klubb. Og en ting gleder han seg spesielt til.

Stavanger-karen hadde sin første trening mandag etter overgangen fra Fyllingen.

Han ble hilst velkommen med klemmer fra spillerne og varm applaus både lagkamerater og støtteapparat.

Den første treningen var neppe den tøffeste han har vært borti, ettersom fysisk trening sto på menyen, men det vil nok bli langt tøffere i tiden fremover.

– Deilig å være i gang i ØIF. En rolig og fin treningsøkt. Det er er godt å komme tidlig i gang og jeg ble veldig godt tatt imot, smiler han.

 

Han trente sammen med Fyllingen etter at bergenserne røk ut av sluttspillet, men har hatt en ukelang ferie før han reiste til Arendal og ØIF.

– Det er en bonus å være her så tidlig som mulig, komme skikkelig i gang og være her før hardkjøret setter inn. Det er også fint å bli kjent med spillergruppa og klubben på en skikkelig måte før sesongen starter, forklarer han.

Han fikk ingen a-ha-opplevelser den første dagen.

– Men det dukker nok opp noe etter hvert, småhumrer han.

 

Han er mer enn klar for å kjøre full trykk på trening fremover.

– Ja, det er jeg. Nå gjelder det å bygge opp seg opp fysisk. Det gjelder å ha god fysisk trening i månedene før sesongen starter. Får vi til en god oppkjøring, så er vi klar til å kjempe om det som klubben også kjemper for, sier han.

 

Det er en ting han ser spesielt frem imot i tiden som kommer.

Mario Matic er hentet som en konkurrent og supplement til Josip Vidovic. Det er en spiller som Mario Matic har stor respekt for.

– Det har jeg virkelig. Jeg har jo spilt mot ham i noen år nå og han virker som en veldig fin fyr. Jeg gleder meg til å spille sammen med ham. Han er en spiller jeg kan lære mye av i den rollen han har. Det ser jeg veldig frem til, sier Mario.