Ny partner er med på laget – ØIF Arendal
Nils Olaf Evensen og StS Fagstillas er ny bronsepartner for ØIF Arendal.

Ny partner er med på laget

Det er ikke bare spillere som skal inn foran en ny sesong. Også nye forretningspartnere skal på plass, sponsorer som også vil være med på vinnerlaget.

Med seriegull sist sesong og deltakelse i Europa den kommende sesongen, så er ØIF Arendal en attraktiv partner også utenfor banen.

Det forhandles for fullt med ulike nye partnere om dagen. En av de siste som har sagt sitt JA til ØIF Arendal, det er Nils Olaf Evensen og StS Fagstillas. Før helgen ble avtalen inngått og navnetrekkene ble satt på avtalen.

 

Fra og med nå er StS Fagstillas med som bronsepartner. Firmaet som ble etablert i 1989 og hatt kontorer i Arendal siden 2006, er en av de landsledende firmaene som tilbyr tjenester innen isolasjon, stillas og overflate.

Bedriften har som mål å være den foretrukne leverandøren av stillastjenester i regionen, levere avtalt produkt i rett tid og til konkurransedyktige priser.

På Sørlandet har StS levert stillas til en rekke prosjekter de siste årene og har gode referanser innen faget.

 

Alle i ØIF Arendal er veldig glade for å få med seg StS Fagstillas på laget den kommende sesongen, og forhåpentligvis i mange, mange år fremover. I likhet med oss i ØIF, jobber også StS svært hardt for å bli de beste i si bransje.

Du kan lese mer om StS og deres tjenester her (ekstern lenke)