Slik vil William ta neste steg – ØIF Arendal

Slik vil William ta neste steg

Han fikk vist seg frem i sluttspillet og da så vi også hva som bor i William Fiala Gjermundnes. Nå vil han ta et nytt steg ...

Det ble et hjertelig gjensyn med lagkameratene for 18-åringen fra Kristiansand, som Marinko Kurtovic flere ganger har sagt er et stort håp for fremtiden. I sluttspillet fikk vi også se noe av hva som bor i ham da han fikk sjansen.

William Fiala GJermundnes og André Lindboe hilser på hverandre på første trening.

Unggutten har passet formen siden sesongen var slutt, med egentrening hjemme i Kristiansand.

– Deilig å være tilbake i trening sammen med lagkameratene. Det har vært fint med en pause, og jeg har kjørt egentrening for å holde formen ved like, sier han.

 

Nå venter tre knalltøffe uker for William og de andre spillerne. Han tror en tøff periode nå, er akkurat det laget trenger.

– Det er viktig at vi trener godt nå før sommeren. Det vil betale seg neste sesong. Det er greit å kjenne at en lever litt også, smiler han.

Og for hans egen del er det også viktig. I debutsesongen i ØIF Arendal ble det en del skadeavbrekk, noe han fremover ønsker å hindre.

– Jeg skal få hjelp og skal trene enda mer skadeforebyggende og få mer struktur på styrketreninga. Det skal de fysiske trenerne hjelpe meg med. Dette er noe jeg tror kan hjelpe meg til å ta et nytt steg. Jeg tror jeg vil klare å ta det neste steget neste sesong, utvikle meg enda mer, sier han, og legger samtidig til at han er i bra form med tanke på de kommende ukene.