Treningssjokk for spillerne i de kommende ukene – ØIF Arendal

Treningssjokk for spillerne i de kommende ukene

Marinko Kurtovic legger opp til en knalltøff periode i de kommende ukene. Spillerne skal være i god form når de 23. juni tar fri fra fellestreningene og går løs på en måned lang egentreningsperiode.

Mandag samles guttene etter å ha hatt fri fra fellestreningene siden den siste sluttspillfinalen, men guttene har hatt et eget treningsopplegg som de har fulgt i perioden.

Marinko Kurtovic varsler en rolig første økt, men fremover kan det fort bli reneste treningssjokket for spillerne. I løpet av dagene og ukene frem til 23. juni og oppstarten på egentreningsperioden, er det lagt opp til i alt 24 økter, og tar med en med at spillerne skal på tur sammen en langhelg den perioden, så kan en fort regne seg frem til at det er ganske mange dager med to økter.

 

Det er en fellesøkt i Sør Amfi med håndball som innleder den nye sesongen for ØIF-spillerne.

Det er lagt opp til to økter med håndball ukentlig, resten er kun fysisk trening , styrke og kondisjon. I tillegg skal spillerne gjennom en ukentlig økt som kun har skadeforebyggende mål. Den økten skal ledes av medisinsk ansvarlig Nicolay Høst.

Mandag, tirsdag og torsdag skal spillerne gjennom to økter – totalt nærmere fire timer med trening hver av dagene. Halvannen time på fredag og lørdag kan dermed se ut som det nesten kan bli som en «ferie» å regne …

 

22. juli starter spillerne opp med fellesøkter etter egentreningsperioden, og det er ikke noen myk start som venter da.

Spillerne skal rett på to økter, først fysisk trening, deretter spill i Sør Amfi.

28. juli reiser laget til Viborg i Danmark på treningsleir, med kamper innlagt.